η πορεία μας


Το 2007 ο Κώστας Ασημακόπουλος άνοιξε το πρώτο του κατάστημα επιδιόρθωσης υποδημάτων στην περιοχή της Αγυιάς στην οδό Νοταρά 73. Εκεί, αξιοποιώντας τις γνώσεις και τις τεχνικές που απέκτησε από πολυετή εμπειρία σε εργοστάσιο υποδημάτων, καθιερώθηκε ως ένας από τους καλύτερους τεχνίτες του είδους στην Πάτρα. Το 2010 η Νατάσσα Λουρίδα ακολούθησε την τέχνη στις επιδιορθώσεις και θητεύοντας δίπλα στον καταξιωμένο δεξιοτέχνη, έμαθε τα μυστικά της τέχνης των επιδιορθώσεων.

Τον Νοέμβριο του 2014 άνοιξε το δεύτερο κατάστημα στην ιστορική περιοχή του εμπορικού κέντρου, στην καρδιά της Πάτρας, στην οδό Κορίνθου 263. Τα σύγχρονα μηχανήματα και τα ύψιστης ποιότητας αναλώσιμα έβαλαν τη σφραγίδα τους στο να καθιερωθούν τα καταστήματα shoeservice ως τα πλέον αποτελεσματικά στην πόλη της Πάτρας και όχι μόνο.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Η κατασκευή και αντιγραφή κλειδιών αποτέλεσε ακόμη ένα σταθμό στην ιστορία της επιχείρησης δημιουργώντας την υπηρεσία keyservice που αποτελεί μια από τις πιο εξελιγμένες διαδικασίες αντιγραφής κλειδιών στην πόλη της Πάτρας.

Εσείς δεν έχετε παρά να μας επισκεφτείτε και να γνωρίσετε από κοντά τα επίπεδα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

favicon
i8-s
favicon2

εμείς


“Η πολυετής εμπειρία και αγάπη για το παπούτσι ήταν η κινητήρια δύναμη για την ίδρυση της εταιρείας shoeservice. Προσπάθεια μας είναι να δημιουργήσουμε μια αλυσίδα καταστημάτων η οποία να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Προσπαθούμε  καθημερινά να ανταποκριθούμε σε όλες τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή. Στο εργαστήριο μας, υπάρχει η υποδομή με τα μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα γι αυτούς που θα προτιμήσουν να φτιάξουν το δικό τους παπουτσι σε εμάς.

Στόχος μας, η συνεχής εξέλιξη και εδραίωση στον τομέα επιδιόρθωσης υποδημάτων, προσφέροντας ξεχωριστές υπηρεσίες, με υψηλή ποιότητα, με στόχο και σκοπό το όφελος του καταναλωτή!”

…συνεχίζουμε το τσαγκαράδικο της νέας εποχής, και είμαστε αποφασισμένοι να το πετύχουμε, και θα το πετύχουμε, γιατί έχουμε εσάς ….

…δε σταματάμε ποτέ να βελτιώνουμε και να τελειοποιούμε την διαδικασία της επιδιόρθωσης  με καινοτόμες και σύγχρονες τεχνικές…

emeis

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!